Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Vain yksi salaisuus" by Simona Ahrnstedt & Virpi Vainikainen # Book PDF Kindle ePub Free

Vain yksi salaisuus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vain yksi salaisuus
  • Author : Simona Ahrnstedt & Virpi Vainikainen
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2745 KB

Description

Menestyssarjan uusi kihelmöivÀn vangitseva osa Vain yksi salaisuus on tÀÀllÀ!

Simona Ahrnstedtin Vain yksi salaisuus on kiihkeÀ romaani vahvoista naisista, salaisuuksista, skandaaleista ja draamasta jonka kÀÀnteet kuljettavat lukijaa mantereelta toiselle.

Alexander De la Grip on rikkaan aatelisperheen nuorin poika, jolle on kertynyt mainetta turmeltuneena seurapiiriplayboyna. TyrmÀÀvĂ€n hyvĂ€nnĂ€köinen hurmuri vaihtaa naista yhtĂ€ usein kuin paitaa. Niin kauan kuin juhlat jatkuvat eikĂ€ vauhti pysĂ€hdy, tyhjyydentunne ei pÀÀse yllĂ€ttĂ€mÀÀn. Kun Alexander tapaa raivokkaan temperamenttisen mutta kauniin lÀÀkĂ€rin, pÀÀttÀÀ hĂ€n oitis: Isobel on hĂ€nen seuraava valloituksensa. Hinnalla millĂ€ hyvĂ€nsĂ€.Isobel SĂžrensen on toiminut sota-alueilla ja pakolaisleireissĂ€ kenttĂ€lÀÀkĂ€rinĂ€ ja nĂ€hnyt kaiken. Oli katastrofitilanne mikĂ€ tahansa, hĂ€n pysyy viileĂ€n rauhallisena ja ammattimaisena. Mutta kun Isobel saa selville, ettĂ€ hĂ€nen kutsumustyönsĂ€, voittoa tavoittelematon avustusjĂ€rjestö, on rahavaikeuksissa koska joku tarkoituksella panttaa rahoitusta, Isobel menettÀÀ tĂ€ysin malttinsa. Onko Alexander kaiken takana? Ja vain siksi ettĂ€ Isobel on ainoa nainen, joka koskaan on kĂ€skenyt hĂ€nen painua helvettiin? "Simona Ahrnstedt tuntee genrensĂ€ odotukset kuin omat sormensa ja tĂ€yttÀÀ nuo toiveet taitavasti ja viihdyttĂ€vĂ€sti flirttipilkettĂ€ silmĂ€kulmassaan. Vauhti on huimaa, juonittelu rĂ€ikeÀÀ, pariskuntien vĂ€linen kemia kihisee niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin." – Sydsvenska Dagbladet Sarjassa on aiemmin ilmestynyt itsenĂ€inen osa Vain yksi yö (2018).

Simona Ahrnstedt (s. 1967) on syntyjÀÀn tsekki, nykyisin Tukholmassa asuva psykologi. AhrnstedtistĂ€ on tullut Ruotsin romanttisen kirjallisuuden uusi kuningatar sekĂ€ puhenainen kirjoille, joita naiset kirjoittavat naisista – ja naisille. Ahrnstedtin viihdyttĂ€vĂ€t lukuromaanit ovat hyvin kirjoitettuja, vetĂ€viĂ€ ja seksikkĂ€itĂ€ tĂ€ynnĂ€ vahvoja naisia, huumoria, toimivaa dialogia, modernia Tukholmaa, rakkautta, romantiikkaa, juonittelua ja kostoa. Ahrnstedt asuu Tukholman lĂ€histöllĂ€ kahden teini-ikĂ€isen lapsensa kanssa.


Free Books Download "Vain yksi salaisuus" PDF ePub Kindle